Kermiskoers Beerse

WIE, WAT, WAAR ?


Op vrijdag, aan de vooravond van Beerse Kermis programmeren wij sedert enkele jaren onze Kermiskoers. Dit jaar is dat op datum van 16 september 2022.

Anders dan andere jaren zal het epicentrum van de kermiskoers niet Huize Bastijns zijn, maar GC 't Heilaar. Aan de sfeervolle start en finish kunnen de toeschouwers hun favoriete renners aanmoedigen.

Omstreeks 18u15 zal de start gegeven worden. In deze editie van 2022 zullen er 20 korte rondjes worden gereden van bijna 2.5km. 50 snelle kilometers dus zullen worden afgelegd aan een razend tempo.

Gelukkig kunnen we rekenen op onze wedstrijdwagen en –omroeper die ons nauwgezet op de hoogte zullen houden van de stand van zaken tijdens de wedstrijd.

Er zal weer duchtig gekoerst worden want opnieuw zijn er mooie prijzen te winnen!

Elke 2de ronde valt er namelijk een premie te verdienen! De renner die als eerste over de meet komt valt in de prijzen! Deze premies bestaan meestal uit bons en andere naturaprijzen geschonken door de lokale middenstanders. Natuurlijk hoort daar ook een enveloppe met zakcentje bij. Handig met de kermis voor de deur!

Maar waar het bij de meesten echt om draait is uiteraard de winst! Want na 20 slopende rondes kan er maar 1 renner de snelste zijn. Die winnaar wordt gehuldigd en krijgt het applaus van de toeschouwers.

Tijdens deze editie worden er twee klassementen opgemaakt; het algemeen klassement en het klassement van de beste Beersenaar.

Het spreekt voor zich dat de snelste Beersenaar zich Kampioen van Beerse mag noemen, en daar hoort sinds vorig jaar ook een echte kampioenentrui bij! Dat belooft een serieuze prestigeslag te worden!

Na de wedstrijd kan er wat nagepraat worden aan onze tentjes, de DJ zorgt er voor de juiste sfeer…

We hopen er jullie te zien! Tot dan!

Ook dit jaar kunnen we rekenen op een onze sponsors om de Kermiskoers mogelijk te maken.
Onze sponsors

INSCHRIJVEN

Inschrijven zal weldra mogelijk zijn.
Blijf op de hoogte door deze website en onze Facebook pagina te volgen.
https://www.facebook.com/beersecycling

PARCOURS
Het Parcours is zo’n 2.5km en zal weldra openbaar gemaakt worden.


UITSLAGEN

Na de wedstrijd publiceren we hier de uitslag.

FOTO'S
Na de wedstrijd publiceren we hier foto's van de Kermiskoers.

Onze Sponsors

Optiek Van Gorp - Beerse

Hallinto Consult - Vosselaar

Vastgoed Partners - Beerse

◄ Organisator Kermiskoers Beerse sinds 2015 ►

Website & Hosting:

Website Boutique Beerse