Beerse Cycling Team

Est. 2017


Met de bedoeling reclame te maken voor onze wielerwedstrijd in Beerse starten we in 2017 met een wielerploegje: BEERSE CYCLING TEAM.

BEERSE CYCLING TEAM is een verzameling van gepassioneerde wielrenners, die actief zijn op verschillende terreinen en verschillende niveau's.
Enkelen van hen zullen te zien zijn in amateur wielerwedstrijden in de regio of net iets verder. Anderen zullen het beste van zichzelf geven in het veld. Nog anderen houden het bij véél trainen en deelname aan verschillende wielerevenementen.
Overal zullen zij de naam BEERSE CYCLING TEAM verspreiden en zo nog meer volk naar de mooiste koers van de kempen brengen .

Het team zal rijden in een toch wel modieuze wieleroutfit van Bioracer. Hiervoor kunnen we rekenen op de steun van twee sponsors: Optiek VAN GORP (Beerse) en HALLINTO CONSULT (Vosselaar).
WEBSITE BOUTIQUE (Beerse) is vanaf de start van de kermiskoers Beerse onze multimedia partner. Met de oprichting van ons team wordt deze samenwerking verdergezet.
Deze sponsors tonen aan te geloven in ons project. Wij danken hen alvast voor het vertrouwen!

Het team en de vereniging moeten in de toekomst doorgroeien tot een vast waarde in het wielrennen in Beerse en daarbuiten.

Sinds 2017 bekende kleuren in Beerse, en ver daarbuiten!

Teamleden

Kevin De Knaep
Jelle Kennis
Nick Horrevorst
Davy Urkens
Benny Van Staeyen
Stef Smets

Chris Wouters
Mario Wouters
Filip Druyts
Koen Horemans
Patrick Aerts
Stijn Huys

Kris Cabanier
Steven Nagels
Joeri Hoskens
Tim Laurrijssens
Dorien Vanheupen

Onze Sponsors

Optiek Van Gorp - Beerse

Hallinto Consult - Vosselaar

Vastgoed Partners - Beerse

◄ Organisator Kermiskoers Beerse sinds 2015 ►

Website & Hosting:

Website Boutique Beerse